Wederom een paar heerlijke dagen doorgebracht in jullie knusse bakhuisje. We hebben weer enorm genoten van de prachtige natuur en de omgeving; en onze dochter was weer helemaal dol met de honden en katten:-) We komen zeker weer eens terug!

Een heel gezellig huisje voor 2 personen. Alles ziet er heel netjes en compleet uit. En dan nog die prachtige omgeving...geweldig om te fietsen! Kortom een adres om te onthouden!

We hebben het prima naar ons zin gehad. Veel gefietst en genoten van de mooie omgeving ( ondanks de regen). Het huisje is ons heel goed bevallen, heel knus en gezellig en alles is aanwezig. We komen graag nog eens terug . Familie uit Zuid-Holland

Een lief klein huisje in een prachtige omgeving. Een fijne plek om vanuit te wandelen en te fietsen. Als je de weg uitfietst kom je al bij de prachtige heide. Een heerlijke plek om tot rust te komen! groetjes van Thieme en Jannita uit Dordrecht

Heel mooi klein huisje om een week te verblijven, alles aanwezig en vriendelijke eigenaren. Omgeving is prachtig, Elburg, Hoge Veluwe, Nunspeet, Uddelse Heide die prachtig in bloei staat. 500 meter vh huisje ook mooie heide en bossen. Veel gewandeld en gefietst in deze mooie omgeving, zeker de moeite waard. Vriendelijke groet van Harry en Sientje.

We hebben een fijne vakantie gehad, in het kleine bakhuizen. Genoeg ruimte en het was er netjes en schoon en alles was aanwezig. We werden er ook gastvrij ontvangen. Mooie omgeving, we hebben daar veel gefietst. Een aanrader om daar een keer heen te gaan. Hartelijke groet van de fam Vogelzang uit Grootegast.

We hebben het hier heel fijn gehad, leuk ontvangen. Een mooi vakantiehuisje en hartstikke schoon, alles is er.. Ruimte genoeg, ook om buiten te zitten. We hebben heel veel gefietst in deze schitterende omgeving.

Het bakhuisje is ons erg goed bevallen. Gastvrij ontvangen, alles was er wat we nodig hadden. Erg veel gefietst, het was prachtig weer, mooie omgeving. Veel genoten van de natuur.

Na een lange autorit uit Zeeland met hoge temperaturen kwamen we aan bij het bakhuisje. Het kleinste verblijf van onze vakanties voorheen ondanks dat, heeft het ook z'n voordelen. Makkelijk schoon te houden en een mooie ligging in de natuur.

Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad deze week. Een leuk huisje en een bijzonder gastvrije ontvangst. Het weer werkte ook goed mee en de omgeving is prachtig.