Voor de derde keer een bezoek aan het bakhuisje. Het was zo fijn om daar weer de vakantie door te brengen. Erg vriendelijke gastheer en gastvrouw. Huisje heel schoon en alles aanwezig. Ze hebben ons prachtige stukjes natuur laten zien. Kortom een fantastische plek in een prachtige omgeving Cor en Cootje Neuteboom Uit Waarder

Voor de tweede keer onze vakantie gevierd in het mooie bakhuisje. Keurig schoon en alles aanwezig. Erg fijne gastheer en gastvrouw. Wat voelde we ons weer welkom. Wij zijn niet zo om meerdere keren naar een zelfde adres te gaan , maar op dit plekje dus wel. Groet van Cor en Cootje uit Waarder Hopenlijk tot volged jaar dus?

We hebben een heerlijke week gehad. Het bakhuisje is van alle gemakken voorzien. Iedere dag een mooie fietstocht gemaakt. EEN AANRADER!

Goed vertoeven in het Bakhuisje op de Veluwe. Dit jaar voor de derde maal en 2 i.p.v. 1 week. Als boerenzoon en weduwnaar voel je je niet alleen, kalveren, hooien en een zeer vriendelijk echtpaar die het beheren, incl. eitjes van de krielkip, fruit, maar ook belangstellend of het goed gaat. Van der Kooij.

Het is al even geleden, maar ook wij hebben hier een heerlijke week doorgebracht. Alles aanwezig, het is een zeer knus huisje. Een aanrader. Dank aan de familie Mekelenkamp.

We waren een week in het knus, schoon, en compleet vakantiehuisje. Het gastgezin is zeer vriendelijk en we werden ook door het hondje met een kwispelende staart welkom geheten. Heerlijk kunnen wandelen en fietsen in een prachtige omgeving, We we hebben een week alleen maar genoten. Echt een aanrader. Nel & Mart

We waren voor de vierde keer in het bakhuis(je). Het was een heerlijk weekend, veel gefietst en genoten van de prachtige omgeving. Het is heerlijk vertoeven in het bakhuis. Gezellig, knus, schoon en compleet. Henriet en Evert zijn ontzettend gastvrij, het voelt als thuiskomen. We komen zeker weer! Auke en Jantsje

We hebben een week in dit huis (je) gebivakkeerd. Het was fijn: knus, sfeervol, compleet, schoon. Bij regen heerlijk binnen, bij zo'n heerlijk buiten. Veel wandel en fiets mogelijkheden "om de hoek". Een aanrader!

Zomer 2020 waren wij een week in het bakhuisje. Schoon en alles aanwezig. Heerlijk gefietst in een prachtige omgeving. Het Aardhuis is ook een aanrader. Buiten geleefd want het was heel warm. 30/35 graden! Ontbijt met verse eitjes van Henriët. Groet fam.v.d. Sluijs. Zuid-Holland.

Genoten van een heerlijke vakantie in jullie bakhuisje. Echt een gevoel van welkom zijn. Lekkere verse eitjes, aardbeien en frambozen. De honden om ons heen, en de natuur is werkelijk prachtig. Wild gezien tijdens de mooie fietstochten. Een plek om zeker terug te komen Cor en cootje uit waarder

Afgelopen week heerlijk vertoefd in het Bakhuisje van de Fam. Mekelenkamp. het huisje is klein maar toch van alle gemakken voorzien en voor twee personen ruim genoeg. als uitvalsbasis een prima locatie om de Veluwe te ontdekken. een prachtige omgeving en een knus huisje maken het een week om te onthouden.

We hebben hier een hele fijne week gehad.Leuk vakantiehuisje, alles aanwezig en heel schoon. Ruimte en privacy genoeg om buiten te zitten. Veel gefietst in deze prachtige omgeving. Kortom, een adres om te onthouden.

Wederom een paar heerlijke dagen doorgebracht in jullie knusse bakhuisje. We hebben weer enorm genoten van de prachtige natuur en de omgeving; en onze dochter was weer helemaal dol met de honden en katten:-) We komen zeker weer eens terug!

Een heel gezellig huisje voor 2 personen. Alles ziet er heel netjes en compleet uit. En dan nog die prachtige omgeving...geweldig om te fietsen! Kortom een adres om te onthouden!

We hebben het prima naar ons zin gehad. Veel gefietst en genoten van de mooie omgeving ( ondanks de regen). Het huisje is ons heel goed bevallen, heel knus en gezellig en alles is aanwezig. We komen graag nog eens terug . Familie uit Zuid-Holland

Een lief klein huisje in een prachtige omgeving. Een fijne plek om vanuit te wandelen en te fietsen. Als je de weg uitfietst kom je al bij de prachtige heide. Een heerlijke plek om tot rust te komen! groetjes van Thieme en Jannita uit Dordrecht

Heel mooi klein huisje om een week te verblijven, alles aanwezig en vriendelijke eigenaren. Omgeving is prachtig, Elburg, Hoge Veluwe, Nunspeet, Uddelse Heide die prachtig in bloei staat. 500 meter vh huisje ook mooie heide en bossen. Veel gewandeld en gefietst in deze mooie omgeving, zeker de moeite waard. Vriendelijke groet van Harry en Sientje.

We hebben een fijne vakantie gehad, in het kleine bakhuizen. Genoeg ruimte en het was er netjes en schoon en alles was aanwezig. We werden er ook gastvrij ontvangen. Mooie omgeving, we hebben daar veel gefietst. Een aanrader om daar een keer heen te gaan. Hartelijke groet van de fam Vogelzang uit Grootegast.

We hebben het hier heel fijn gehad, leuk ontvangen. Een mooi vakantiehuisje en hartstikke schoon, alles is er.. Ruimte genoeg, ook om buiten te zitten. We hebben heel veel gefietst in deze schitterende omgeving.

Het bakhuisje is ons erg goed bevallen. Gastvrij ontvangen, alles was er wat we nodig hadden. Erg veel gefietst, het was prachtig weer, mooie omgeving. Veel genoten van de natuur.

Na een lange autorit uit Zeeland met hoge temperaturen kwamen we aan bij het bakhuisje. Het kleinste verblijf van onze vakanties voorheen ondanks dat, heeft het ook z'n voordelen. Makkelijk schoon te houden en een mooie ligging in de natuur.

Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad deze week. Een leuk huisje en een bijzonder gastvrije ontvangst. Het weer werkte ook goed mee en de omgeving is prachtig.